I3 i I4 al Lab-06

31 · 03 · 2023

Hola famílies!

Com ja sabeu, els infants d’I3 i I4 aquest trimestre hem anat a Manresa, al Lab 0-6 a fer ciència.

En el cas d’I3, estàvem molt emocionades perquè era la nostra primera sortida de tot el dia!!! Després d’agafar forces amb un bon esmorzar, vam realitzar dos tallers. Un d’ells era de lliure circulació que ens va permetre l’exploració del Lab 0-6. Allà hi vam trobar diversos materials i propostes científiques i manipulatives molt interessants. L’altre taller estava enfocat a assolir un repte concret: aconseguir fer aigua de colors.

Vam gaudir molt fent ciència! Perquè pugueu comprovar-ho, us compartim algunes fotografies. Veureu que vam estar tan concentrats i concentrades que de tornada ja gairebé no ens quedava energia!

En el cas dels infants d’I4, van poder realitzar el mateix taller de lliure circulació pel Lab 0-6 amb propostes adaptades als seus interessos i un taller on havien de fer boles de fang. Va ser una experiència molt interessant! També podeu veure’n algunes fotografies.

Esperem que us agradin!

I3 i I4 al Lab-06

Últimes entrades del blog


Un passeig per La Flor de Maig

5 · 03 · 2021
Un petit "tour" per l'escola. Capteu els espais, observeu els petits detalls i viviu, una mica més de prop l'escola, que també es [...]
Ampliar

El fenomen de la “hiperpaternitat”, criar éssers perfectes enlloc de persones

1 · 03 · 2020
Us deixem un article molt interessant sobre la "hiperpaternitat", què és aquest fenomen i quines conseqüències pot tenir en els [...]
Ampliar

La millor extraescolar: jugar. Un dret oblidat

16 · 12 · 2018
Juguen prou els nens i les nenes? O els carreguem d’activitats amb una agenda gairebé de [...]
Ampliar