la-propuesta-politica-de-Tonucci

“La misión principal de la escuela ya no es enseñar cosas”

29 · 12 · 2016

Sempre és interessant escoltar les reflexions de Francesco Tonucci: La misión principal de la escuela ya no es enseñar cosas


Francesco Tonucci és un pedagog italià especialitzat en educació infantil i llicenciat en pedagogia per la Universitat Catòlica de Milà. Proposa adoptar el punt de vista de l’infant i deixar-lo més lliure, tant a l’escola com a casa. Ha promogut diverses iniciatives per fomentar la participació dels nens i nenes, com el camí escolar, el parlament dels nens o els consells urbans.

Últimes entrades del blog

Les línees

9 · 10 · 2019

En el temps de grup hem estat treballant com podem construir línies amb diferents materials. Hem descobert que les línies estan fetes amb infinitat de punts molt junts, poden ser corbes o rectes.

Ampliar

El conte

9 · 10 · 2019

En el temps de grup hem explicat a quins jocs hem jugat en l’estona de temps de joc compartit, amb els dibuixos que hem fet a Can Framis se’ns ha acudit fer un conte.               

Ampliar

La Flor de Maig

26 · 04 · 2019

En les darreres portes obertes vam tenir la sort de poder comptar amb un material audiovisual que ens van fer unes famílies estupendes que tenim a l’escola. De nou agrair-los la gran feina que han fet, el seu temps i l’amor que han posat a l’hora de realitzar-ho. Us posem el link per si el […]

Ampliar