la-propuesta-politica-de-Tonucci

“La misión principal de la escuela ya no es enseñar cosas”

29 · 12 · 2016

Sempre és interessant escoltar les reflexions de Francesco Tonucci: La misión principal de la escuela ya no es enseñar cosas


Francesco Tonucci és un pedagog italià especialitzat en educació infantil i llicenciat en pedagogia per la Universitat Catòlica de Milà. Proposa adoptar el punt de vista de l’infant i deixar-lo més lliure, tant a l’escola com a casa. Ha promogut diverses iniciatives per fomentar la participació dels nens i nenes, com el camí escolar, el parlament dels nens o els consells urbans.

Últimes entrades del blog

ENS HEM MESURAT!

12 · 06 · 2019

Aquests darrers dies hem fet el tren de les alçades, ens hem adreçat de més baix a més alt. Primer ho hem fet cadascú amb els seus companys i després ens hem barrejat papallones i iguanes i hem fet un tren de les alçades “súper” llarg! També hem mesurat la nostra alçada amb una cinta […]

Ampliar

EL GEGANT BLANC

12 · 06 · 2019

A finals de febrer ens va venir a visitar el gegant blanc, era molt gros, alt i tot blanc. Quatre peus nostres cabien dins d’una petjada seva i molts de nosaltres cabíem dins de la seva foto!  

Ampliar

EL SOMNI DE LA PAPALLONA

12 · 06 · 2019

Amb les peces del Tangram que ens ha portat l’Alexander hem jugat a fer figures com les del conte “El somni de la papallona”.  

Ampliar