la-propuesta-politica-de-Tonucci

“La misión principal de la escuela ya no es enseñar cosas”

29 · 12 · 2016

Sempre és interessant escoltar les reflexions de Francesco Tonucci: La misión principal de la escuela ya no es enseñar cosas


Francesco Tonucci és un pedagog italià especialitzat en educació infantil i llicenciat en pedagogia per la Universitat Catòlica de Milà. Proposa adoptar el punt de vista de l’infant i deixar-lo més lliure, tant a l’escola com a casa. Ha promogut diverses iniciatives per fomentar la participació dels nens i nenes, com el camí escolar, el parlament dels nens o els consells urbans.

Últimes entrades del blog

Xerrada lectoescriptura

15 · 01 · 2020

Hola famílies! Us compartim la xerrada sobre lectoescriptura que vam realitzar el passat mes de novembre. Per les famílies que vau poder assistir i per les que no, podreu escoltar i gaudir del que van explicar les nostres companyes d’aprenentatge: Veure video

Ampliar

Hem cagat el Tió!

20 · 12 · 2019

Un any més ha vingut el Tió a l’escola i ens ha cagat neules i torrons que són molt bons! Feu clic a l’enllaç per veure més fotos!

Ampliar

Temps de Joc Compartit

19 · 12 · 2019

Aquí podreu veure un petit tastet del Temps de Joc Compartit que hem realitzat aquest primer trimestre de curs. Ens agrada veure com grans i petits gaudeixen de les diferents propostes. Cliqueu a la fotografia per veure les altres imatges.    

Ampliar