L’Expressió Corporal arriba a La Flor de Maig

31 · 03 · 2023

Benvolgudes famílies,

Com bé sabeu, aquest curs hem iniciat l’Expressió Corporal la qual uneix la música i l’educació física a l’escola. Els vostres fills i filles estan duent a terme diversos projectes amb la finalitat d’experimentar, descobrir, crear i gaudir de tot allò que podem fer amb el cos i el moviment!

Els infants de primer estan realitzant el projecte DANSaRT i hem descobert com es fa un ZIG-ZAG amb el cos, creat un parc d’atraccions a partir de partitures personalitzades, ballat amb taronges imaginàries i moltes coses més! Aquí us deixem uns vídeos per veure’ls!

Els nens i nenes de segon hem participat en el programa Dansa Ara dut a terme al Palau Sant Jordi! Al llarg d’aquest trimestre hem assajat diferents danses a l’espai de moviment i hem gaudit amb els nostres companys i companyes d’aquest meravellós espectacle!

L’alumnat de tercer i quart s’està iniciant al Mercat de les Flors i està fent el projecte DANdanDANSA! Hem realitzat activitats de descoberta del cos, jugat a ser escultors i escultores, experimentat les nostres emocions a partir del cos i la música, treballat les qualitats de moviment i un munt de coses més! Aquí us deixem un tastet d’algunes de les activitats! També, els infants de quart han tingut una visita molt especial de la Mònica a l’escola! Entre tots i totes vam dur a terme un taller de dansa creativa en el qual ens hem convertit en ninots de neu, en guies i imaginat històries!

Esperem que gaudiu veient les fotografies i els vídeos tant com ho han fet els vostres fills i filles durant aquest trimestre a moviment!

Expressió Corporal

Últimes entrades del blog


Un passeig per La Flor de Maig

5 · 03 · 2021
Un petit "tour" per l'escola. Capteu els espais, observeu els petits detalls i viviu, una mica més de prop l'escola, que també es [...]
Ampliar

El fenomen de la “hiperpaternitat”, criar éssers perfectes enlloc de persones

1 · 03 · 2020
Us deixem un article molt interessant sobre la "hiperpaternitat", què és aquest fenomen i quines conseqüències pot tenir en els [...]
Ampliar

La millor extraescolar: jugar. Un dret oblidat

16 · 12 · 2018
Juguen prou els nens i les nenes? O els carreguem d’activitats amb una agenda gairebé de [...]
Ampliar