Llistat de barem resoltes les reclamacions 9.06.2020

9 · 06 · 2020

Benvolgudes famílies,

us deixem el llistat de barem un cop resoltes les reclamacions. Si heu fet alguna reclamació, us recomanem que el consulteu.

INFORME BAREM – RESOLTES

Avui mateix, 9 de juny, es realitzarà el sorteig del número de desempat.

Algunes dates a tenir present:

  • Llista ordenada definitiva: 11 de juny de 2020.
  • Ampliació de petició de centres per a les sol·licituds que no han obtingut cap assignació (assignació d’ofici): del del 26 al 29 de juny de 2020.
  • Oferta final de places escolars: 6 de juliol de 2020.
  • Llista d’alumnes admesos i llista d’espera: 7 de juliol de 2020.
  • Matrícula: del 13 al 17 de juliol de 2020.

Més endavant us deixarem tota la informació relacionada amb la matrícula.

Moltes gràcies per confiar en el projecte i l’equip de La Flor de Maig.

Últimes entrades del blog


Llista d’admesos i llista d’espera a 07.07.2020

7 · 07 · 2020

Aquí teniu la publicació de la llista d’infants admesos definitiva i la llista d’espera a data de 07.07.2020.

Ampliar

Llista de sol·licituds ordenada definitiva 11.6.2020

11 · 06 · 2020

Publicació de la llista de sol·licituds que heu demanat el centre i l’ensenyament en primera petició ordenada definitiva a 11.06.2020

Ampliar

Pla de reobertura La Flor de Maig Juny 2020

4 · 06 · 2020

La Flor de Maig hem dissenyat el nostre Pla específic de reobertura, tot partint del «Pla d’obertura de centres educatius en fase 2» i el seu desplegament mitjançant les «Instruccions per a l’organització de l’obertura dels centres educatius».

Ampliar