Per Carnaval, tot s’hi val!

4 · 03 · 2022

I com diu el refrany, “Per Carnaval, tot s’hi val!” Així que a La Flor de Maig disbauxa, gresca i xerinola!

Aquest curs, després d’un deliciós berenar de Dijous Llarder,  la reina i el rei Carnestoltes ens han visitat amb la seva comparsa, amb bona música, ben acolorits i al ritme de batucada! El passat divendres, l’escola lluïa ben llampant i original amb tots els infants i tot l’equip amb les seves millors gales.

Dimarts, ens vam sorprendre amb uns bons dissenys d’exploradors i exploradores que venien de la selva, el fons marí o, fins i tot, l’Antàrtida!

Però, malauradament, tot això s’ha acabat. Aquest dimecres passat, la Vella Quaresma ens ha visitat per recordar-nos que finalitza la festa. Ens hem acomiadat del rei Carnestoltes ben seriosos i tristos, però amb moltíssimes ganes de saber que ens deparà aquesta bonica festa el curs que ve!

Esperem que vibreu d’emoció amb les imatges que us regalem de tots aquests bons moments que hem viscut!

Carnaval

Últimes entrades del blog


Un passeig per La Flor de Maig

5 · 03 · 2021
Un petit "tour" per l'escola. Capteu els espais, observeu els petits detalls i viviu, una mica més de prop l'escola, que també es [...]
Ampliar

El fenomen de la “hiperpaternitat”, criar éssers perfectes enlloc de persones

1 · 03 · 2020
Us deixem un article molt interessant sobre la "hiperpaternitat", què és aquest fenomen i quines conseqüències pot tenir en els [...]
Ampliar

La millor extraescolar: jugar. Un dret oblidat

16 · 12 · 2018
Juguen prou els nens i les nenes? O els carreguem d’activitats amb una agenda gairebé de [...]
Ampliar