Pla de reobertura La Flor de Maig Juny 2020

4 · 06 · 2020

Benvolgudes famílies,

el dia 8 de juny, si Barcelona passa a fase 2, els centres educatius obriran amb unes condicions determinades que, en cap cas, s’ajusten a la situació normal de l’escola ni com a l’equip de La Flor de Maig ens agradaria poder fer-ho, ja que les mesures de seguretat necessàries no ho permeten.

La Flor de Maig hem dissenyat el nostre Pla específic de reobertura, tot partint del «Pla d’obertura de centres educatius en fase 2» i el seu desplegament mitjançant les «Instruccions per a l’organització de l’obertura dels centres educatius» i, amb la voluntat d’atendre a les necessitats del nostre alumnat, famílies i la responsabilitat d’oferir un entorn segur i saludable per a tothom.

Aquest és el nostre Pla específic de reobertura que hem elaborat des de l’escola:

PLA DE REOBERTURA DEL CENTRE JUNY 2020

En el següent enllaç podreu trobar la Declaració responsable que heu de presentar obligatòriament per poder accedir al centre:

Declaració responsable per a les famílies

Últimes entrades del blog


Un passeig per La Flor de Maig

5 · 03 · 2021
Ampliar

Preinscripció 2021-22

2 · 03 · 2021

A la pàgina web del Consorci d’Educació de Barcelona podeu trobar tota la informació sobre el període de Preinscripció pel curs 2021-22. Podeu clicar en aquest enllaç. També us pot servir per a resoldre alguns dubtes que pugueu tenir: Preguntes freqüents.  

Ampliar

Portes Obertes 2020-21

8 · 02 · 2021

L’equip pedagògic estem molt felices i il·lusionades de poder obrir les nostres portes i acollir-vos amb afecte i amb un somriure als llavis.

Ampliar