Portes Obertes La Flor de Maig

Portes Obertes


Benvolgudes famílies,

ara sí que sí. Ja podeu consultar la Llista d’Assignades al centre. Aquells que us interessi també podeu mirar la Llista d’Espera.

Ens veiem molt aviat.

 

 

Bon dia famílies,

us pengem la llista on surt el barem definitiu ordenat.

Desitgem que totes hagueu tingut sort.

 

Hola famílies,

aquí teniu la llista baremades després de les reclamacions resoltes.

 

Benvolgudes famílies,

us pengem el document on podeu consultar les llistes provisionals de les famílies que heu demanat el centre en primera opció.

Per consultar-lo, podeu clicar aquí.

 

Estimades famílies, ja podeu consultar l’oferta de places pel curs 2023-2024.

 

 

Benvolgudes famílies,

us volem donar les gràcies per les paraules, emocions i sensacions que ens heu fet arribat després de realitzar les Portes Obertes. Ho hem passat molt bé i les hem gaudit moltíssim.

Desitgem que tingueu molta sort en aquest procés i que allà on aneu estigueu bé.

Gràcies per aquestes tardes compartides.

Equip pedagògic La Flor de Maig

 

 

 

Benvolgudes famílies,

S’acosta el moment que moltes de vosaltres estàveu esperant amb tant d’entusiasme: el procés de preinscripció pel curs 2023-2024. I, per tant, les jornades de portes obertes. Un moment importantíssim pel més apreciat que teniu: les vostres filles i fills. Els vostres tresors!

Aquest any les portes obertes de l’escola seran presencials. L’equip pedagògic estem molt felices i il·lusionades de poder obrir les nostres portes i acollir-vos amb afecte, amb un somriure als llavis i poder gaudir al vostre costat de la màgia d’aquestes trobades. Us transmetrem la nostra essència, la raó de ser, els nostres pilars pedagògics de la mà de les acompanyants d’aprenentatge que fan possible cada dia veure la llum als ulls dels infants.

Les trobades pedagògiques tindran lloc els dies 24 de febrer i 1 de març a les 17.30h. Per tal d’assistir-hi cal que truqueu a l’escola 93 348 61 09  en el següent horari:

  • Dilluns, dimecres i divendres de 10.00h a 13.30h i de 15.00h a 16.30h.
  • Dimarts i Dijous  de 9.00h a 13.30h i de 15.00h a 16.30h.

Sobre el procés de preinscripció:

En el cas de les famílies que volen inscriure les seves filles i fills a educació infantil o primària el període per presentar sol·licitud és del 6 al 20 de març.

Si necessiteu més informació, podeu consultar el següent web.

 

La matrícula es formalitzarà del 20 al 28 de juny.